Open Telekom 11811.rs Moj Telekom m:ts Telekom
Pratite nas!
Privatni > Usluge > MMS

MMS

rezmms400.jpg

Multimedia Messaging Service

Ukoliko imate mobilni uređaj koji podržava MMS možete da primate i šaljete na drugi mobilni uređaj i/ili na e-mail, slike, animacije, melodije, glasovne poruke, tekst ili sve to zajedno u okviru iste poruke.

MMBox
Osim na mobilni uređaj, MMS poruka stiže i u Vaš MMSvet. Tu možete da kreirate posebne MMS poruke i pregledate pristigle, čuvate fotografije u MMS albumu.

Ukoliko Vaš mobilni uređaj ne podržava MMS uslugu, dobićete SMS poruku sa obaveštenjem da imate MMS poruku, kao i web adresu i šifru uz koju možete da vidite primljenu MMS poruku. ILI JEDNOSTAVNO KLIKNITE OVDE!.

Podešavanje mobilnog uređaja za MMS

Kada podesite svoj mobilni telefon za MMS uslugu, dobićete SMS konfiguracionu poruku, koja sadrži podešavanja, koja treba da instalirate. Nakon toga, potrebno je da pošaljete MMS poruku da biste bili u mogućnosti da i nadalje šaljete i primate MMS poruke.

Cena
MMS usluga je dostupna svim mt:s korisnicima. Cena jedne MMS poruke zavisi od Vašeg  tarifnog profila, bez obzira na veličinu i tip MMS poruke.

Za sve dodatne informacije pozovite Korisnički servis na 064/789, koji Vam je na raspolaganju 24 sata svakog dana u godini.