Open Telekom 11811.rs Moj Telekom m:ts Telekom
Pratite nas!
Privatni > Usluge > DODATNE USLUGE > Moj halo ton

Moj halo ton

Najnoviji hitovi domaće i svetske muzičke scene, pesme najpoznatijih zvezda!

Moj halo ton - nov način pretplate"Moj halo ton" je usluga koja omogućava mt:s korisniku da odabere melodiju koju će do uspostave veze slušati onaj ko ga poziva, umesto uobičajenog zvučnog signala.

Moj halo ton možete da aktivirate preko Interneta, na sajtu www.mondo.rs/mojhaloton putem Mondo WAP portala m.mondo.rs (Servisi/Mondo halo ton) ili pozivom korisničkog centra na 789.

Na web i WAP stranicama možete da pregledate katalog svih pesama koje mogu da budu postavljene kao "halo ton", zatim da kupite pesmu za sebe ili da je poklonite drugom korisniku.

Takođe, ovde možete kupljene pesme da organizujete prema pozivaocu, grupi pozivalaca ili prema delu dana (prepodne, popodne ili noć). Praktično, tokom radnog vremena možete odrediti da onaj ko Vas poziva čuje standardni ton, a nakon toga postavite pesmu po svom izboru.

Možete i da definišete grupu prijatelja, koji će melodiju koju ste Vi izabrali, moći da čuju kada god Vas pozovu.

Za korišćenje usluge nije od važnosti da li se Vi ili Vaš pozivalac nalazite u Srbiji ili u inostranstvu.

Cena jedne melodije je 108,00 dinara (sa porezom), bez obzira da li ste prepaid ili postpaid korisnik, s tim što jednu melodiju možete da dodelite neograničenom broju pozivalaca.

Prvu melodiju koju kupite možete da koristite 30 dana od kupovine, a po isteku ovog perioda plaćate jedinstvenu pretplatu u iznosu od samo 30,00 dinara za korišćenje ove i svih pesama koje ste u međuvremenu kupili na novih 30 dana. Na ovaj način na svakih 30 dana od kupovine prve pesme obnavljate važenje celog svog albuma pesama. Sve pesme koje ste kupili ostaju neograničeno u vašem albumu sve dok plaćate pretplatu.

Pristup preko Internet sajta

Pristup preko WAP portala

Poklonite pesmu

U tom slučaju, pesmu plaćate Vi, a primalac poklona dobija SMS obaveštenje da korisnik određenog broja telefona želi da mu pokloni pesmu (naveden je naziv pesme i kod za poručivanje). Ukoliko želi da poklon primi, potrebno je da pošalje SMS sa kodom na broj 774, dok je u suprotnom dovoljno da na poruku ne odgovori. Primljeni poklon će korisniku postati osnovna pesma ukoliko pre toga nije imao drugih pesama, odnosno, može da organizuje pesme u svom albumu preko WEB ili WAP sajta ili pozivanjem korisničkog servisa.