Telekom Srbija - poslovni korisnici 11811.rs Moj Telekom m:ts Telekom
Pratite nas! Pratite nas - Linkedin Pratite nas - Twitter Pratite nas - Youtube
Poslovni > BlackBerry®

http://www.mts.telekom.rs/tl_files/design/black-berry-logo.gif

Organizujte svakodnevne poslovne aktivnosti na kreativan, inovativan i efikasan način

tl_files/mts telefoni/BB/Telekom-Blackberry-250.jpgSa zadovoljstvom Vam predstavljamo BlackBerry® rešenje, uslugu koja nudi mogućnost organizovanja svakodnevnih poslovnih aktivnosti na kreativan, inovativan i efikasan način.

Instant e-mail
Posao je sada tamo gde ste Vi. E-mail poruke koje stižu na Vaš poslovni računar, automatski stižu i na Vaš BlackBerry uređaj. Ne samo da možete da čitate tekst e-mail poruka, već možete da pogledate priloge  (attachments) u Microsoft Word-u, Excel-u ili PowerPoint-u, Adobe Acrobat-u, Corel Word Perfect-u ili Text-u, i priloge u JPG, BMP, GIF formatu. Posebna pogodnost BlackBerry uređaja, kada je pisanje e-mailova u pitanju, je to što ima tastaturu kao na računaru.

Web

Pristup Internetu se podrazumeva. Lako upravljanje tastaturom i preglednost velikog displeja olakšava korišćenje Interneta.

Mobilni telefon
BlackBerry uređaj ima sve funkcije mobilnog telefona na koji ste navikli. To znači da možete da razgovarate, šaljete i primate SMS i MMS poruke.

Organajzer
Kada pomislimo na BlackBerry rešenja, pomislimo na sinhronizovanost sa Vašim računarom kada je organajzer u pitanju. Oni se automatski usklađuju, a Vi ste uvek u toku sa listom obaveza i njihovim promenama.

Adresar i pristup podacima
Svi kontakti koji postoje u adresaru Vašeg računara su Vam stalno dostupni i na BlackBerry uređaju i jednostavno im sami pristupate, kao i pojedinim poslovnim aplikacijama.

Sigurnost
Koristiti BlackBerry rešenja znači odlučiti se za najviše standarde bezbednosti u razmeni podataka.

Kompresija podataka
BlackBerry rešenje podrazumeva kompresiju podataka koji se razmenjuju, tako da pored efikasnijeg poslovanja donosi i značajne uštede.