Open Telekom 11811.rs Moj Telekom m:ts Telekom
Pratite nas!
mt:s > O mt:s-u > m:tel Crna Gora

m:tel Crna Gora

tl_files/images/mtelBA.jpg

m:tel je u aprilu 2007. godine dobio licencu za trećeg operatora na teritoriji Crne Gore. Prisutan je u Crnoj Gori u okviru srpsko-holandskog konzorcijuma 51% Telekom Srbija i 49% Ogalar B.V.

Po dobijanju licence za rad mreže mobilne telefonije podignuta je najsavremenija mobilna mreža u do sada verovatno nezabeleženom roku od samo 77 dana. Do sada je uloženo preko 95 miliona eura, a planirano je još ulaganja.

Misija m:tel-a je da postane značajan telekomunikacioni operator, prepoznat po kvalitetnim uslugama, pristupačnim cenama, prijateljskom, otvorenom odnosu prema korisnicima, ali i po liderskoj ulozi u uvođenju novih tehnologija i servisa. Ključne vreednosti Kompanije su posvećenost, poverenje, inovativnost.

Pored prepaid-a i postpaid-a, usluga GSM i UMTS mreže, m:tel je građanima Crne Gore ponudio i usluge fiksne telefonije i Interneta zasnovanog na WiMAX tehnologiji. Instalacija WiMAX-a u Crnoj Gori predstavlja jednu od najvećih u regionu (po broju baznih stanica, planiranom broju korisnika kao i pokrivenosti teritorije Republike Crne Gore).