Open Telekom 11811.rs Moj Telekom m:ts Telekom
Pratite nas!
Privatni > Tarife > Prepaid tarife

PREPAID

tl_files/new_images/PREPAID_TARIFE.jpg

Uzmi besplatno za nove prepaid korisnike!

Ukoliko ste novi prepaid korisnik (*100#), u mt:s vodiču možete aktivirati promotivni dodatak dobrodošlice Uzmi besplatno sa besplatnih 1.500 minuta za razgovore u mt:s mreži, 1.500 SMS poruka i 150 MB u domaćem saobraćaju, koje možete iskoristiti u periodu od 7dana. U slučaju da ranije potrošite raspoložive MB, možete da nastavite da besplatno koristite Internet po smanjenoj brzini protoka, do isteka perioda od 7 dana od dana aktivacije Uzmi besplatno.

U ponudi su prepaid tarifni profili Moj Prepaid i Moj klub

U zavisnosti od vaših potreba i navika, svoj prepaid profil možete oblikovati aktiviranjem promotivnih Uzmi dodataka koji vam nude posebne povoljnosti za razgovore u m:ts mreži, SMS poruke i Internet u domaćem saobraćaju. Promotivne  dodatke  možete pronaći u  glavnom meniju mt:s prepaid vodiča.

Promena tarifnog profila

Ukoliko to želite, sa tarifnog profila Moj klub besplatno možete preći na Moj Prepaid tarifni profil, pozivanjem broja 778.

Prelazak sa tarifnog profila Moj Prepaid na tarifni profil Moj klub nije moguć.

Registracija prepaid broja
Registrujte vaš postojeći prepaid broj i narednih 6 meseci dobijate po 50 dinara bonus kredita koji možete da iskoristite za prenos podataka, razgovore i slanje SMS poruka ka svim mrežama u domaćem saobraćaju. 

Registraciju možete obaviti u bilo kojoj poslovnici Telekoma Srbija. Potrebno je samo da donesete važeći lični dokument na uvid, SIM karticu i PUK 1 broj.

Prepaid Sim kartica
Prepaid karticu možete nabaviti u svim našim poslovnicama i ostalim prodajnim objektima širom Srbije  po ceni od 200,00 dinara. Prepaid SIM kartica sadrži inicijalni kredit u iznosu od 20,00 dinara.