Open Telekom 11811.rs Moj Telekom m:ts Telekom
Pratite nas!
mt:s > Promocije > Promocije za privatne korisnike

Promocije za privatne korisnike MT:S

15.12.2014

Novogodišnje postpaid iznenadjenje

U susret Novoj 2015. godini pripremili smo za vas specijalno postpaid Internet iznenađenje! Bilo da se opredelite za postpaid paket sa telefonom iz naše ponude ili izaberete neku od novih postpaid tarifa u okviru promocije 50% niža naknada očekuje vas duplo više MB u okviru mesečne naknade za izabranu postpaid tarifu i tokom cele 2015. godine.

Detaljnije …

10.12.2014

Promo! TV i Playstation uz Box paket

Ukoliko ste već korisnik Box paketa ili nameravate da to postanete, sada uz štedljivi Box paket možete da kupite TV prijemnik i Sony Playstation konzolu na rate, po povoljnim cenama. Naša promotivna Box ponuda obuhvata televizore proverenih Sony, Samsung, Panasonic i Vox brendova.

Detaljnije …

01.12.2014

Besplatan Facebook i Twitter

Ukoliko ste mt:s prepaid korisnik i ne možete da zamislite dan bez Facebook i Twitter novosti i dopisivanja , sada imate priliku da ovim društvenim mrežama pristupate potpuno besplatno i to do kraja 2015. godine.

Detaljnije …

25.11.2014

Prepaid promo – 50% niže cene!

Najniže cene minuta, poruka, Interneta i bonus dobrodošlice

Detaljnije …

07.10.2014

Stigao je! Neodoljivi Galaxy Alpha

Prvi Samsung pametni telefon iz Galaxy serije sa metalnim okvirom i potpuno novim dizajnom, prefinjeni Alpha model od danas je u mt:s ponudi. Ovaj ultra tanak i lagani telefon izuzetnih performansi možete kupiti uz nove postpaid tarife Miks XL, Miks XXL, Super, a uz tarifu Super Plus dostupan vam je po ceni od samo 1 dinar.

Detaljnije …