Open Telekom 11811.rs Moj Telekom m:ts Telekom
Pratite nas!
mt:s > Promocije > Promocije za privatne korisnike

Promocije za privatne korisnike MT:S

06.05.2015

Super Box 4 promo paket

Kućni Internet brzine do 50/2 Mb/s, digitalna televizija sa HD kanalima, neograničeni razgovori u fiksnoj mreži i mts postpejd broj deo su super Box 4 promotivnog ponude kojoj nećete moći da odolite. Dodatna povoljnost ove fantastične ponude je i to što prva tri meseca naknadu plaćate samo po 1 dinar. Uz Super Box 4 paket dobijate vrhunski kvalitet četiri telekomunikacione usluge –Interneta, televizije, mobine i fiksne telefonije, a uz to i značajno štedite.

Detaljnije …

17.04.2015

Novo! X FACTOR promo paket

Odlična zabava i ove godine očekuje sve fanove X Factor takmičenja i najpopularnijeg muzičkog šou programa na planeti. Ukoliko ste i vi jedan od njih, sada, u okviru naše ponude, možete da kupite specijalni postpejd X Factor promo paket sa Samsung telefonom.

Detaljnije …

07.04.2015

Novo u pripejdu - Pinkove Zvezdice

Ljubitelje najgledanijeg muzičkog takmičenja za mlade talente obradovaće vest da smo pripremili specijalni promotivni pripejd paket - Pinkove Zvezdice.

Detaljnije …

25.03.2015

I dalje 50% popust na mesečnu naknadu

Izaberite postpaid tarifu ili tarifu Kontrole troškova i ostvarite popust od 50% na mesečnu naknadu!

Detaljnije …

23.03.2015

Prepaid kartica na poklon!

Sve nove i postojeće korisnike koji do 31. maja 2015. godine potpišu ugovor na određeni vremenski period za bilo koju od naših usluga (Postpaid, Kontrola troškova, Box, Internet, fiksni), očekuje poklon prepaid kartica sa bonusom dobrodošlice.

Detaljnije …