Open Telekom 11811.rs Moj Telekom m:ts Telekom
Pratite nas!
mt:s > Promocije > Promocije za privatne korisnike

Promocije za privatne korisnike MT:S

03.07.2015

Jeftinija tarifa i telefon na rate

Uključite se u novu postpejd promociju i izaberite neki od atraktivnih telefona iz naše bogate ponude uz povoljnost kupovine telefona na 12 ili 24 mesečnih rata. Pored ove, očekuje vas i dodatna povoljnost- do 50% popusta na mesečnu naknadu.

Detaljnije …

01.07.2015

Promo! Glaxy S6 i S6 Edge

Prestižne Samsung Galaxy S6 i S6 Edge telefone i dalje možete da kupite uz pogodnost plaćanja prve tri postpejd naknade samo po 1 dinar! Zbog velikog interesovanja, promocija je produžena do kraja jula, a u okviru naše ponude, ove modele možete da kupite u paketu uz odgovarajuću postpejd tarifu.

Detaljnije …

02.06.2015

Još povoljniji Internet svuda!

Naša promotivna Internet ponuda Internet svuda sadrži sve što vam je potrebno: kućni Internet, mobilni Internet i tablet uređaj. U okviru ovog paketa, koji vam nudimo po veoma povoljnim uslovima, tablet uređaj možete da kupite po ceni već od 1 dinar.

Detaljnije …

01.06.2015

Uz ugovor prepejd kartica na poklon!

ProduZbog velikog interesovanja korisnika, promocija Pripejd kartica na poklon se produžava do 31. decembra 2015. godine. Ukoliko do ovog datuma potpišete ugovor na određeni vremenski period za bilo koju od naših usluga (Postpejd, Kontrola troškova, Box, Internet, fiksni), očekuje vas poklon pripejd kartica sa bonusom dobrodošlice.žava se promocija Pripejd kartica na poklon

Detaljnije …

06.05.2015

Super Box 4 promo paket

Kućni Internet brzine do 50/2 Mb/s, digitalna televizija sa HD kanalima, neograničeni razgovori u fiksnoj mreži i mts postpejd broj deo su super Box 4 promotivnog ponude kojoj nećete moći da odolite. Dodatna povoljnost ove fantastične ponude je i to što prva tri meseca naknadu plaćate samo po 1 dinar. Uz Super Box 4 paket dobijate vrhunski kvalitet četiri telekomunikacione usluge –Interneta, televizije, mobine i fiksne telefonije, a uz to i značajno štedite.

Detaljnije …