Open Telekom 11811.rs Moj Telekom m:ts Telekom
Pratite nas!
mt:s > Promocije > Promocije za privatne korisnike

Promocije za privatne korisnike MT:S

07.10.2014

Stigao je! Neodoljivi Galaxy Alpha

Prvi Samsung pametni telefon iz Galaxy serije sa metalnim okvirom i potpuno novim dizajnom, prefinjeni Alpha model od danas je u mt:s ponudi. Ovaj ultra tanak i lagani telefon izuzetnih performansi možete kupiti uz nove postpaid tarife Miks XL, Miks XXL, Super, a uz tarifu Super Plus dostupan vam je po ceni od samo 1 dinar.

Detaljnije …

01.10.2014

50% niža naknada i za nove tarife

Promocija koja vam nudi sjajan popust od 50% na mesečnu naknadu, sada da vam omogućava da upola cene plaćate naknadu za nove postpaid tarife i mt:s Kontrolu troškova i to tokom celog trajanja ugovorne obaveze.

Detaljnije …

18.09.2014

Povoljnosti za nove prepaid korisnike!

Postanete mt:s prepaid korisnik i u mt:s vodiču (*100#) vas očekuje bonus dobrodošlice Uzmi besplatno. Pored toga, očekuju vas i druga prijatna iznenađenja!

Detaljnije …

08.09.2014

Promo! Dopuna koja nagrađuje

Dopunite prepaid kredit i zaradite! U okviru nove prepaid akcije, dopuna koju izvršite u prodajnim objektima Moj kiosk donosi vam poene koje možete zameniti za vaše omiljene proizvode.

Detaljnije …

16.07.2014

Novi Evropa postpaid roming paketi!

Uz nove Evropa postpaid roming pakete vaš boravak u nekoj od evropskih destinacija sada će biti još prijatniji, jer ćete moći, dok ste u romingu, opušteno da razgovarate, dopisujte se i koristite Internet

Detaljnije …