Open Telekom 11811.rs Moj Telekom m:ts Telekom
Pratite nas!
Privatni > Tarife > Prepaid > Dopuna prepaid kredita > Dopuna mt:s prepaid kredita sa fiksnog telefona

Dopunite prepaid kredit od kuće, sa Vašeg fiksnog telefona!

Od sada imate jedinstvenu mogućnost da od kuće, sa Vašeg fiksnog telefona, dopunite kredit za željeni prepaid broj.

To znači da sa Vašeg fiksnog telefona u bilo koje doba dana ili noći možete besplatno da pozovete broj 0800/100-900 i da, prateći uputstva automata, izvršite elektronsku dopunu kredita za željeni prepaid broj u visini od 100, 200 ili 500 dinara.

Izvršene dopune plaćate na jednostavan i veoma komforan način - kroz redovan mesečni račun za Vašu fiksnu telefonsku liniju.

Tokom jednog meseca možete izvršiti više dopuna, ali do maksimalnog iznosa od 3000 dinara.

Jedini uslov za korišćenje ove usluge je da Vaša telefonska linija ima mogućnost tonskog biranja i potpune identifikacije fiksnog broja, odnosno da fiksni broj sa kojeg se dopunjuje kredit može u celosti da se očita pozivom na mobilni broj ili na drugi fiksni broj koji ima uključenu uslugu Identifikacija dolaznih poziva.

Uputstvo za dopunu sa fiksnog telefona

Pozovite broj 0800/100-900.

  1. Unesite prvi deo šifre sa Vašeg računa za fiksnu telefonsku liniju ili šifre korisnika zbirnog računa za Box paket, odnosno broj do kose crte. Automat će Vam pročitati unetu šifru i zamoliti da je potvrdite ili da je ponovo unesete. Imate ukupno dva pokušaja za unos ispravne šifre.
  2. Zatim, unesite mt:s prepaid broj za koji želite da izvršite dopunu. 
  3. Potvrdite uneti broj pritiskom na taster 1 ili da ga ponovo unesite - pritiskom na taster 2. Imate ukupno dva pokušaja za unos željenog broja u ispravnom formatu.
  4. Nakon toga, izaberite jedan od tri ponuđena iznosa predviđenih za dopunu: za iznos od 100 dinara - pritisnite taster 1, za iznos od 200 dinara - pritisnite taster 2, a za iznos od 500 dinara - pritisnite taster 3. Potvrdite željeni iznos ili da ga ponovo unesite, za šta imate ukupno dva pokušaja.
  5. Ukoliko je cela transakcija dopune prepaid računa uspešno obavljena, na broj koji je dopunjen stići će SMS informacija o izvršenoj dopuni, a Vaš telefonski račun za fiksnu telefonsku liniju biće zadužen za izabrani iznos dopune.